top of page

Fasiliteter

Yogarommet ligger sentralt i Bergen Vest, i Loddefjord, ca. 2 min kjøring fra Vestkanten Storsenter.
Lokale er inne i BPC sine lokaler, hvor det er muligheter for egentrening, crossfit og barnepass. Da betales det et tillegg på yoga-medlemskapet. 

Det er tilgang til gratis parkering og garderober.Adresse
 

Atmosfære

​Vi tilbyr yogautstyr som inkluderer blokker, yogamatter, myke matter, bolstere, pledd, massasje/punkturballer og strikk for å sikre at din yogapraksis blir mest mulig givende og komfortabel. Hos oss trenger du ikke ta med noe utstyr selv. 

Vi tilpasser atmosfæren til våre ulike timer. Noen av våre timer er rolige og avslappende, mens andre er energiske og oppmuntrende. Vår intensjon er å ta deg med på en sanselig reise ved å bruke belysning, dufter og musikk som passer til hver enkelt time.

 
Vi har fokus på å skape en behagelig og innbydende atmosfære for å skape en inspirerende trening
& yogapraksis.

IMG_2543 2.JPG

Visjon & hensikt

Hei!  Jeg heter Emilie og og ønsker deg hjertelig velkommen til  å bli en del av vårt fellesskap, Harmony Strong 

I hjertet av Harmony Strong ligger troen på at yoga og trening skal være mer enn bare fysisk aktivitet; det skal være en reise for å styrke både kropp, sinn og sjel.

 

Min visjon er å inspirere og veilede deg til å oppdage gleden ved bevegelse, samtidig som vi fokuserer på å styrke din indre ro og mentale styrke.

 

Jeg tror på kraften av å skape harmoni i våre liv, og gjennom Harmony Strong ønsker jeg å tilby deg verktøyene og støtten du trenger for å oppnå nettopp det.

 

Enten du er nybegynner eller erfaren, er fellesskapet på Harmony Strong åpent for alle som søker en holistisk tilnærming til trening.

 

Bli med på økter som ikke bare utfordrer kroppen, men også nærer sjelen.

 

Gleder meg til å dele denne reisen andre som kan bidra til å styrke fysisk og mental styrke.

 

Ønsker du å starte med yoga?

bottom of page